Examenkandidaten 2020

 

pzs_3912Als je (te) laat op gang komt met de voorbereiding op je (centraal schriftelijk) examen mavo, havo of vwo 2020 en niet hebt ‘leren leren‘ kun je tot in het voorjaar nog veel redden. Vooral getalenteerde jongens willen nog weleens laat gas gaan geven, maar zij blijken vaak prima te kunnen sturen als ze met hoge snelheid een inhaalrace aangaan.

pzs_7246Twijfel en faalangst zijn aan elkaar verwant. Leer jezelf gedrag aan waardoor onzekerheid geen belemmering wordt als het er bij het examen om gaat spannen. Meisjes werken soms zo hard dat ze door de bomen het bos niet meer zien of gaan twijfelen aan route die ze volgen. Overigens: waar je hiervoor ‘jongens’ las, kun je ook ‘meisjes’ lezen en andersom.

Als je echt bijles en examenvoorbereiding zoekt voor één of meer (gamma)vakken (maatschappijwetenschappen, geschiedenis, aardrijkskunde, e.d.) bel dan even om te vragen naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in mijn werkwijze? Kijk dan ook even hier. Wil je weten wat begeleiding kost? Jij bepaalt wat je betaalt! Laat je kansen kantelen. Geef het halen van een diploma zin, vaart en maak bijzonder gewoon en neem contact op!